Vi på Forsell Motorsport kan hjälpa dig att driva tävlingsbilar, omfattande  setup, invägning, raceservice ute på banorna, förarcoaching samt
diverse andra "racejobb" och konstruktioner.
Kontakta oss för priser!

 

2015 Choachade jag Julle Ljungdahl och drev bilen.
Julle klev in som rookie och dominerade JTCC-klassen vilket ledde till ett JSM-guld. Har vart kul och se hur Julle utvecklats.​

2013 och 2014 Fick jag  chansen att vara med att driva och utveckla en av de få tjejer inom racing, Linda Johansson i JTCC, som gjorde stora framsteg. Samarbetet fortsatte 2014 med Racengineer och Coachning, detta år plockade Linda hem en 3e plats i JSM!

www.jsonmotorsport.se

2012 och 2013 arbetade Jocke som Raceengineer och Förarcoah åt Felix Hagström som tävlar i Abarth Trofeo där Jocke själv vann serien 2011.  Felix gör stora framsteg race för race och det ska bli kul att följa hans utveckling.

www.hagstrommotorsport.se

 

2011 fick vi äran att driva Mattias Lindbergs MG ZR i JTCC med stora framgångar, Jocke hjälpte även till som coach åt den unga talangen som nu tävlar i STCC.

www.mattiaslindberg.se

 

Vi kan även hålla förarutbildningar och andra roliga events som t.ex Gokart eller "Shotgun Challenge" där man får åka med i tävlingsbilen på bana i full attack! Se videoklippet nedan, Shotgun Challenge!