Solvalla Final!

Racing på hemmaplan!

Så sjukt rolig bana, här gällde de att våga.

Testet gick super, snabbast med nästan en sekund.

Fick dock problem med bromsarna mitt i testet då de överhettades totalt och jag fick bryta. Meckarna jobbade för fullt med att fixa bromsproblemet inför kvalet.

I kvalet laddade jag på bra men redan efter några varv sa bromsarna uip sig igen och jag fick kasta upp bilen sidleds för att stoppa den vilket resulterade i en liten smäll och att bakvagnen vek sig och jag fick bryta efter en så kort stund.

Dock räckte de få varv till en tredjeplats i kvalet bara en tiondel efter pole som jag vet att jag fixat. I race 1 så fick jag en bra start och klippte till redan på andravarvet och va upp hack i häl på ledaren som körde riktigt defensivt men bra, så jag nöjde mej med att gå i mål på en andraplats. i race 2 startade jag i pole eftersom jag hade snabbaste varvtid i race 1. Racet blev ganska lugnt för min del då jag ryckte upp en stor lucka som ingen lyckades äta upp.

ÄNTLIGEN efter en sådan otursdrabbad säsong så gick jag i mål som överlägsen vinnare i detta stora finalrace.

Kändes superskönt att denna säsong var över och att jag avslutade på bästa sätt, vill tacka alla sponsorer som var med till slutet och stöttade. Vill även tacka hela teamet som hjälpt mej och även min familj som hjälpte mej genom de mesta efter olyckan.

 

Tack för denna säsong, nu gäller det att jobba för fullt om det ska bli något åka 2013.

 

over´n´out // Jocke