Airport Race

Nu kännde jag mig mer taggad än någonsin.

Bilen känndes kanon men hade svårt att få flyt på testerna och kvalet.

Startade 5a i race1men kännde att detta var mitt race!!!

Jag fick en kanonstart och plockade 3 pers redan på förstavarvet och jagade ledaren som jag lätt körde ikapp men jag råkade tabba mig och tappade ett litet tag till ledaren som jag körde ikapp igen men tyvärr så gick vi i mål innan jag hade gjort någre större attacker.  Nöjd endå, bilen kändes kanon och jag satte banrekordet.

I race1 startade jag i pole och ryckte ganska friskt men ville för mycket. på varv 3 så bromsade jag av och hamnade ner på andraplats men körde ikapp ledaren men fick aldrig till några bra attacker.

 

Kanonrace 2a i båda racen och banrekord!

Tackar hela teamet för nu åker vi snart till Jyllandsringen i Danmark!!!