Sturup Raceway

NU var vi redigt laddade och körde snabbast på torsdagens test. Jag bröt dock sista passet då bilen plötsligt la av. På fredag morgon för Pappa iväg till Göteborg för att hämta en ny panel som hade kortslutits i bilen. Dock var det inte de enda felet på bilen och jag missade både test och kval på fredagen.
Efter mkt felsökande hittades felet och jag kunde köra race1 på lördagsförmiddagen.
Jag startade sist men klippte 5 bilar i starten!

Dock blev det ett kort race då en medtävlande vred in i min sida och krökte ett stystag så jag fick bryta.

I race 2 startade jag återigen sist men klippte 4 bilar i starten . Tyvärr vart mitt race kort då jag var med om en olycka efter några varv som ledde till ambulansåka till sjukhuset där det konstaterade att jag dragit på mig mjukledskador i ryggen.
Bilen vart så sne att det nu är karossbyte som gäller men vi ger inte upp, vi är snart tillbaka starkare än någonsin för nu lägger jag denna poänglösa helg bakom mig.
Film på olyckan