Mantorppremiären!

Det blev en lyckad premiär. Vi hade haft mycket strul från tester veckan innan och mitt första rena pass på torrt blev kvalet på Mantorp. Där satte jag mig som 5a och kunde äntligen känna lite på chassiet ch visste att går de  att åka så fort med detta så skulle jag satsa på podiet i race 1 och en vinnst i race2. Precis som jag sagt blev det. I race 1 så körde jag upp mig 2 platser och satte racets snabbaste varvtid vilket ledde till pole i race2.

I race2 fick jag en dålig start och åkte ner på andraplats vilket jag fixade till redan på första varv. jag höll ledningen ända in i mål men de va riktigt tufft att gå ut först på rakan i hård motvind när man plötsligt fick attacker från 4bilar i bredd.

Men en tredje och förstaplacering är inte så pjåkig start på säsongen. Nu laddar vi för Knutstorp!!!

Tackar alla meckar och övrig personal i teamet som gjorde en strålande insats denna helg!

Mvh Jocke